E-mail:
Jelszó:
Belépés viszonteladóknak
KŐDESIGN - Több, mint kő - 9024 Győr, Malomszéki u. 3-5. - Nyitvatartás: H-P: 8-12; 13-17 SZ: 8-13

Térkövek » Barabás Téglakő

 

A Barabás térkövekhez is a Pave Edge szegélyrendszert javasoljuk! Klikk!

Udvarkő

Az UDVARKŐ olyan, mint egy igazi, klasszikus tégla a boldog békeidőkből, csak épp fagyálló és kopásálló. Rakhatja halszálkakötésben, parkettakötésben, futósorossan, élére és lapjával. Rakhatja kerti építménynek, falburkolatnak, oszlopoknak, faldíszítésnek, kerítésnek.

Árnyalatok: sárga-piros antik

Méretek: 24x12x5 cm

Galéria: Udvarkő

Járdakő

Az JÁRDAKŐ olyan, mint egy igazi, klasszikus tégla a boldog békeidőkből, csak épp fagyálló és kopásálló. Rakhatja halszálkakötésben, parkettakötésben, futósorossan, élére és lapjával. Rakhatja kerti építménynek, falburkolatnak, oszlopoknak, faldíszítésnek, kerítésnek.  Az JÁRDAKŐ 6 cm-es vastagságából adódóan megfelel nagy terhelésnek kitett felületek burkolására is.

Árnyalatok: piros-barna antik

Méretek: 24x12x6 cm

Utcakő

Az UTCAKŐ olyan, mint egy igazi, klasszikus tégla a boldog békeidőkből, csak épp fagyálló és kopásálló. Rakhatja halszálkakötésben, parkettakötésben, futósorossan, élére és lapjával. Rakhatja kerti építménynek, falburkolatnak, oszlopoknak, faldíszítésnek, kerítésnek.  Az UTCAKŐ 8 cm-es vastagságából adódóan megfelel nagy terhelésnek kitett felületek burkolására is.

Árnyalatok: barna-antracit antik

Méretek: 24x12x8 cm

2008 (c) Vibi Kft. Cím: Győr, Malomszéki út 3-5. | Telefon/Fax: 96 / 444-600 | Mobil: 20 / 9350 820